Immuunversterkende middelen

Elke donderdagavond geven Geja Wissink en Marianne Holtslag informatie over de immuunversterkers. Ze zijn samengesteld met alleen natuurlijke middelen, kruiden, vitamines, mineralen en een molecuul uit biest, moedermelk of eigeel. het zijn voedingssupplementen die veel voor uw gezondheid kunnen betekenen.

 

Wij zijn opgeleid door Henk Fransen, Lorike Hagdoorn, Arri Pauw en Pauline Dooge.

Henk Fransen is een arts die al ruim 25 jaar werkt met kankerpatiënten. Hij geeft consulten en biedt het blijvend zoeken naar nieuwe wegen waar de immuunversterker er 1 van is. www.genezendvermogen.nl

Lorike Hagdoorn is professor aan de universiteit van Rotterdam en was werkzaam bij TNO, zij gebruikt, met veel succes, de immuunversterkers en zet zich in om meer informatie over deze supplementen te verspreiden. Alle wetenschappelijke literatuur en onderzoeken zijn door haar gelezen en beoordeeld.

Arri Pauw (internationaal bedrijfsconsultant) en Pauline Dooge (yogalerares) brachten samen dit middel naar Nederland en het is hun missie om het verder te helpen verspreiden. Ook zij hadden en hebben veel profijt van de imuunversterkers.

 

Wij hebben veel vertrouwen in deze mensen en vinden het heel fijn en voelen ons bevoorrecht naast hen te mogen werken.

 

Op dit moment is er een site in de maak om veel meer info te kunnen laten zien.

 

Geja Wissink was met veel plezier en inzet werkzaam als creatief therapeut, zij werd ziek toen ze 34 was en heeft 15 jaar lang gezocht naar genezing. Zij kreeg een hersenvliesontsteking, ontwikkelde ME en had een whiplash

Ze vond haar genezing in deze immuunversterkers en zet zich sindsdien ook in voor verdere bekendmaking van deze middelen.

Toen ik 28 was volgde ik de filmacademie. door vele omzwervingen, mijn gezin en mijn interesse en werk voor de natuurgeneeskunst werd ik afgeleid van het filmen.

Mijn gezondheid is sterk verbeterd door de natuurgeneeskunst en het gebruik van de supplementen.

Ik ben nu weer een droom aan het vervullen door het filmen weer op te pakken, ook dat zal te zien zijn op de te maken site.

De eerste staat op You tube    ”ondernemen in vrijheid” Arri Pauw.

 

Het beste kunt u even bellen of mailen over de donderdagavond ( 19.00)omdat de lokatie kan wisselen tussen Borculo en Diepenheim.