Sensi-plus therapie

 

Sensi zegt iets over gevoeligheid en overgevoeligheid. Het is bedoeld voor kinderen en volwassenen die hun gevoeligheid hebben afgesloten en daardoor in de problemen komen. (bijvoorbeeld ADHD, PDD-Nos, migraine, niet mee kunnen komen, burn-out e.d.) Of voor mensen die met hun gevoeligheid niet lijken te passen in bestaande structuren of systemen.
Voor hoog sensitieve mensen die moeite hebben zich staande te houden, ook in relaties en allerlei klachten ontwikkelen door de confrontatie met zichzelf en anderen (niet meer aan te gaan). Sensi behandelt mensen als geheel en is niet alleen gericht op kwalen.
Sensitherapie ontgift lichaam, ziel en geest.
Door de veelzijdige behandeling kan ik op al deze gebieden werken. Ik test voedselallergie, geven drukpuntmassages, EFT en holistic pulsing in een gecombineerde vorm. Ik test remedies en houd me bezig met burn-out en het verminderen van pijn.
Sensi versnelt het krijgen van inzichten en herstelt de balans tussen lichaam, ziel en geest.
Vaak zijn 1 tot 3 behandelingen voldoende om een ommekeer te weeg te brengen..

 

In 2011 volgde ik de sensi-plus therapie opleiding waardoor er nu nog meer therapie vormen en middelen tot mijn  beschikking staan om u nog effectiever te kunnen helpen.

 

Sensi-plus therapie en kruidengeneeskunst vullen elkaar prima aan. Ik gebruik beide in combinatie met elkaar. Lichaamsgerichte therapie inwendig en uitwendig. Het lichaam liegt niet, vertelt ons feilloos wat we (soms niet) echt willen weten en wat de sleutel kan zijn tot veel van onze problemen.