Kruidengeneeskunst

Kruidengeneeskundig advies

 

Ongemakken zoals wratten, aambeien, roos, verkoudheden, blaasontsteking, prostaatklachten en allerlei vrouwenkwalen zoals je die tijdens de overgang en menstruatie kunt ervaren kun je prima behandelen met kruiden. Ziekten die meer ingrijpen in het leven bijvoorbeeld reuma, auto immuun ziekten, allergieën, chronische aandoeningen, burn-out, hormonale problemen en als nabehandeling bij kanker of ernaast, ‘uitbehandelde’ mensen kunnen worden begeleid, bijwerkingen verzacht en soms de kwaal genezen met kruiden.
Kruidengeneeskunst als onderdeel van de natuurgeneeskunde heeft een geheel eigen kijk op het leven en dus op genezen. Zij betrekt de totale mens (lichaam en geest) en de omgeving waarin deze leeft bij de genezing. Alle mogelijke invloeden worden meegenomen. We noemen dit een holistische visie op de mens en genezen.
Ik behandel de gehele mens en de kwaal als uiting van een disbalans van de gehele mens.
Om een volledig beeld te krijgen van u en alle klachten is het goed om te beginnen met een uitgebreid gesprek(+/- 1 ½ uur).
Daarna kunnen we de gezamenlijk gekozen behandeling in gang zetten. U bent zelf betrokken bij uw genezingsproces en ik begeleid u met kruiden, massage, gesprekken, reiki, sensi-plus therapie en wat verder nodig is (huis ontstoren, entiteiten weghalen).
Uitgangspunt van mijn werkwijze is persoonlijke aandacht, samen zoeken naar de oorzaak van uw probleem en effectief en snel een veranderingsproces op gang helpen zodat u zelf weer verder kunt.